News

Open positions / avoimia työpaikkoja: Service engineer / installation supervisor, mekaniikkasuunnittelijoita, sähkösuunnittelija

Etsimme tiimiimme Akaan Toijalaan uusia tekijöitä:

SERVICE ENGINEER / INSTALLATION SUPERVISOR

Tulet osaksi Customer Service -tiimiä. Tehtävänäsi on löytää toimivia ratkaisuja kansainvälisten asiakkaidemme sähkö-, automaatio- ja mekaniikkaongelmiin sekä osallistua toimittamiemme elementtituotantolinjojen koulutus- ja asennusvalvontatehtäviin. Tulet tekemään myös huoltosopimuksiin sisältyviä asiakkaiden tehdasprosessien ja koneiden kunnon auditointeja.

Näihin tehtäviin tulet saamaan tarvittavan koulutuksen.

Olet kiinnostunut kansainvälisestä työympäristöstä ja valmis runsaaseen matkustamiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen, esim. sähkö- ja/ tai automaatioinsinöörin koulutus, sekä hyvä englannin kielen taito. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat halua sekä osaamista ratkaista myös mekaanisia ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, myyntihenkisyyttä ja vahvaa halua uuden oppimiseen.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa myyntijohtaja Petteri Laitinen, p. 040 508 9920.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.9.2017 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

Tehtävänäsi on projektikohtainen laite- ja lay-outsuunnittelu osana suunnitteluryhmäämme. Hallitset mekaniikkasuunnittelun työvälineet Solid Works, SolidPDM ja AutoCad.

Ryhmämme tavoitteena on saada aikaan modulaarisia, valmistusystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Projektimme suuntautuvat lähes kokonaan vientimarkkinoille. Sinulla on valmiuksia ajoittaiseen matkustamiseen ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä. Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo hyvää kokemusta 3D- ja 2D-suunnittelusta sekä rakenteiden lujuustarkasteluista.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa osastopäällikkö Janne Luotoharju, p. 03 549 5278.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.9.2017 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Tulet mukaan suunnitteluryhmäämme tehtävänäsi elementtiteollisuuden toimitusprojekteihin liittyen, koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelu. Osallistut myös tarvittaessa projektien käyttöönottotehtäviin Suomessa ja ulkomailla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää käytettävien suunnittelutyökalujen, kuten esim. CADSin hallintaa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja hyvä englannin kielen taito. Voit olla joko kokenut suunnittelija tai lupaava suunnittelijan alku. Tärkeää on, että tunnet suunnittelutyön omaksesi.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Elematic Oyj, osastopäällikkö Taisto Aurola, p. 03 549 5252.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.9.2017 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

Lisätietoja Elematic Oyj:stä ja kaikista avoimista tehtävistä  saat myös soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477.

 

Back

Leave us a message

Contact Elematic