Skip navigation

Diplomityöpaikka Elematicilla

Haluatko diplomityöpaikan kansainvälisestä yrityksestä? Olet kiinnostunut tekoälystä ja näet tekoälyn mahdollisuudet yritysten toimintojen tehostajana ja uusien ratkaisujen mahdollistajana. Etsimme nyt Diplomityöntekijää Elematicille konseptoimaan ja kehittämään tekoälypohjaisia ratkaisuja.

Tässä tehtävässä pääset osaksi yrityksemme tekoälypohjaisten ratkaisujen käyttöönottoa ja kehitystä. Koordinoit hankkeen toteuttamista ja valvot tavoitteiden saavuttamista. Kartoitat ja arvioit myös uusia potentiaalisia tekoälyhankkeita yhdessä yrityksen muiden sidosryhmien kanssa. Perehdytämme sinut yrityksemme liiketoimintaympäristöön, mutta ymmärrys liiketoiminnasta kokonaisuutena on tärkeää.

Olet opintojen loppuvaiheessa oleva itsenäiseen työskentelyyn kykenevä henkilö.

ODOTAMME SINULTA

  • hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito on eduksi
  • kiinnostusta tekoälyyn ja data-analytiikkaan
  • projektihallintaosaamista
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja halu oppia uutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innovatiivisen tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä. Saat tueksesi laajan ja kannustavan osaajajoukon.

Tehtävän voisit aloittaa melko nopeastikin, mutta aloitus- ja päättymispäivät ovat joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaan sovittavissa.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouni Sirkka
Director of Product management and R&D
Puh.: 040 6645464
E-mail: jouni.sirkka@elematic.com

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

HAKEMUS

Avoimen hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen maarit.jamrozinski@elematic.com

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.