News

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme ohjelmistoarkkitehtiä/-asiantuntijaa

 

Tulet toimimaan merkittävässä roolissa yrityksemme ohjelmistotarjonnan kehittämisessä ja tuotehallinnassa osana osaavaa ohjelmistotiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat ohjelmistotuotteisiin ja laiteautomaatioon liittyvien tuotekehityshankkeiden määrittely sekä arkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatiosuunnittelu. Ohjaat myös alihankkijoidemme työtä projektipäällikön roolissa ja osallistut asiantuntijana myynnin tukemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialan ohjelmistotarjontaan ja sen kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. DI automaatio-, ohjelmistotuotanto- tai informaatioteknologian alueelta sekä hyvä englannin kielen taito.

 

Arvostamme:

  • .NET (C#, Visual Studio, ASP.NET), WPF, Oracle DB, Microsoft SQL Server, JavaScript, ORM-työkalujen tuntemusta
  • yksikkö- ja integraatiotestausosaamista
  • aloitteellista otetta ja hyviä sosiaalisia taitoja

 

Omaat mielellään jo ennestään vankkaa kokemusta ohjelmistojärjestelmien suunnittelusta ja kehityksestä. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät toimitusprojekteihin liittyvien tuotekehityshaasteiden erityispiirteet. Sinulla on myös aitoa kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien välittömässä läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu toimintaamme:

 

Lisätietoja tehtävästä:

Tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464

PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.8.2018 mennessä www.personnel.fi kautta.

 

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Back

Leave us a message

Contact Elematic