News

TEKNINEN MYYJÄ

 

Haluatko vaihtelevan työn, mukavat työkaverit ja kiinnostavan tuotteen myytäväksi kansainvälisille asiakkaille? Haetko uusia haasteita ja mahdollisuuksia edetä urallasi? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

 

Teknisenä myyjänä saat vastuullesi betonielementtien valmistuksessa käytettävät erikoistuotteet – magneetti- ja laitajärjestelmän – jotka tuovat tehtaiden tuotantoprosesseihin todellista lisäarvoa ja kustannustehokkuutta. Vastaat tuotteidesi myynnistä sekä Suomessa että ulkomailla.

Etsit yhdessä asiakkaiden kanssa heille sopivia ratkaisuja, hoidat tuotteidesi teknistä tukea sekä annat käyttökoulutusta tarpeen mukaan. Työssäsi pääset hyödyntämään laajaa asiakasverkostoamme, mutta etsit myös jatkuvasti uusia asiakkuuksia.

Teknisenä myyjänä tarvitset aktiivista otetta myyntityössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja olet ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen. Tapaat säännöllisesti asiakkaita eri puolilta maailmaa, joten nautit eri kulttuureita edustavien ihmisten kanssa toimimisesta.

Odotamme lisäksi:

  • kokemusta vastaavasta myynti- tai vientityöstä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme:

  • teknologista edellä kävijyyttä edustavat tuotteet
  • mukavan tiimin
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu tuotteeseen

Tutustu asiakascaseen

 

Lisätietoja tehtävästä:

Leena Raukola, Customer Service Director

040 823 6954, leena.raukola@elematic.com

tai

Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP

03 3138 0477

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.1.2019 www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

 

Lisää meistä: www.elematic.com. Seuraa meitä: LinkedIn, Facebook, YouTube ja Twitter.

Back

Leave us a message

Contact Elematic