News

Open position: Tietokanta-asiantuntija

Vahvistamme joukkoamme ja etsimme nyt Tampereelle

TIETOKANTA-ASIANTUNTIJAA

Tietokanta-asiantuntijana pääset suunnittelemaan toiminnanohjausjärjestelmiä betonielementtiteollisuuteen. Tehtävä pitää sisällään tietokantaan läheisesti liittyvän käyttöliittymän kehitystä, tietokannan suunnittelua ja hallintaa asiakkaiden tuotantoprosessien mukaisesti. Asiakkaitamme ovat betonielementtitehtaat globaalisti.

Järjestelmä sisältää tilaustenhallintaa, tuotannonsuunnittelua, kustannusseurantaa ja logistiikkaa. Käytämme kehityksessä moderneja teknologioita kuten SQL tietokantoja, web-käyttöliittymiä ja Android käyttöjärjestelmää mobiiliratkaisuissa. Kehitysprosessina meillä on Scrum.

Tehtävässäsi tarvitset tietokanta ja SQL osaamista. Sinulla on mielellään kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä sekä myös toiminnanohjausjärjestelmien käyttöliittymistä. Eduksi katsotaan, mikäli C#, JavaScript ja React ovat sinulle tuttuja.

Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka haluaa tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa ja osaa kuunnella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden tarpeita. Otat vastuun omasta työstäsi ja työskentelet periksiantamattomasti löytääksesi ratkaisun ohjelmistohaasteisiin.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen
  • mukavan tiimin
  • nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisät työtilat

Tästä eteenpäin
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Eezy Personnelin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Lunasta paikkasi ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 23.08.2020 mennessä www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta.

Back

Leave us a message

Contact Elematic