News

MYYNTI-INSINÖÖRI

 

Haluatko vaihtelevan työn, jossa ei ole kahta samanlaista päivää? Koetko kansainvälisen ympäristön ja asiakaspalvelun omaksesi? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

MYYNTI-INSINÖÖRI

 

Myynti-insinöörinä olet osa varaosamyyntitiimiämme, jossa pääset tekemään suunnitelmallista ja tavoitteellista myyntityötä kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tehtävässäsi vastaat oman alueesi tavoitteiden saavuttamisesta vara- ja kulutusosamyynnissä sekä erilaisissa huoltoratkaisuissa ja laitteisiin liittyvissä päivityspaketeissa. Tehtävä sisältää myös tarjousten ja tilausten käsittelyä sekä teknistä tukea asiakkaille.

 

Työssäsi tarvitset hyvää teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tietysti myynnillisesti aktiivista otetta. Tapaat asiakkaita säännöllisesti, joten nautit ihmisten kanssa toimimisesta ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Odotamme lisäksi:

  • kokemusta vastaavasta myynti- tai vientityöstä
  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • matkustusvalmiutta

 

Tarjoamme:

  • mukavan tiimin
  • kansainväliset asiakkaat
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet

 

”Myynti-insinööri työskentelee omilla vastuumaillansa huolehtien aktiivisesti asiakkaidensa varaosatarpeista. Hyvä tuki suunnittelusta auttaa tehtävän onnistumisessa. Asiakaskäynneillä ympäri maailmaa saa monipuolisen kuvan asiakasympäristöistä erilaisissa kulttuureissa.

Omalla aktiivisuudella, kannustavalla palkkauksella ja hyvällä työyhteisöllä ei voi epäonnistua.”  Mikko Puputti, Sales engineer

 

Tutustu suurimpaan projektiimme. 

 

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen 10.11.2019 www.personnel.fi  kotisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä: Leena Raukola, Customer Service Director p.040 823 6954, leena.raukola@elematic.com tai Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP p. 03 3138 0477.


 

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja. Yhtiön liikevaihto on n. 65 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä. Lisää meistä: elematic.comLinkedInFacebookYouTube ja Twitter.

Back

Leave us a message

Contact Elematic