News

HYDRAULIIKKASUUNNITTELIJA

 

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman parhaita elementtituotantolinjoja? Kiinnostavatko sinua monipuoliset ja vaihtelevat tekniset haasteet alansa johtavan toimijan tiimissä? Haluatko, että työssäsi on myös kansainvälinen aspekti? Tule meille töihin!

HYDRAULIIKKASUUNNITTELIJA

Hydrauliikkasuunnittelijana vastaat asiakasprojektien hydrauliikka- ja paineilmasuunnittelusta. Olet osa kymmenen ammattilaisen mekaniikkasuunnittelutiimiä, jonka vastuulla on modulaaristen, valmistusystävällisten ja eri puolilla maailmaa sijaitsevien asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin vastaavien betonielementtituotantolinjojen ja niihin kuuluvien laitteiden suunnittelu. Tehtäviisi kuuluu lisäksi tuotekehitystä ja ylläpitosuunnittelua. Toimit myös kiinteässä yhteistyössä osto-osastomme kanssa.

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset 3D-suunnittelun perusteet (Solid Works) ja 2D-suunnittelun (AutoCAD). Työssäsi on lisäksi etua, jos osaat jo PDM-ohjelmiston (Aton) perusteet ja omaat myös mekaniikkaosaamista.

Sinulla on oma-aloitteinen ja aktiivinen ote työhösi, ja nautit monipuolisista haasteista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulta sujuu hyvin myös tiimissä toimiminen. Lisäksi sinulle on mahdollista matkustaa satunnaisesti.

Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa suunnittelutiimiä, jossa on sekä uusia tulokkaita että jo pidempään talossa viihtyneitä konkareita.

Odotamme:

  • insinöörin koulutusta (DI tai AMK, hydrauli- tai konetekniikka)
  • suunnittelutyökalujen osaamista (Solid Works, AutoCAD, PDM)
  • vähintään 3 vuoden kokemusta
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta satunnaiseen matkustamiseen

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja haastavat kansainväliset projektit
  • mahdollisuuden osallistua projekteihin koko niiden elinkaaren ajan
  • nykyaikaiset työvälineet
  • mukavan tiimin

Tutustu projekteihimme YouTubessa  

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien läheisyydessä ja kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lisätietoja tehtävästä:

Janne Luotoharju, Head of Project Engineering

050 462 8983, janne.luotoharju@elematic.com.

Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP

03 3138 0477

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.personnel.fi kotisivujen kautta 24.2. mennessä

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksista sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 65 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 300 henkilöä.

Lisää meistä: www.elematic.com. Seuraa meitä: LinkedIn, Facebook, YouTube ja Twitter.

Back

Leave us a message

Contact Elematic