News

Elematic mukana Yrityspäivillä

 

Elematic on mukana Suomen suurimmassa korkeakouluopiskelijoiden kontakti- ja rekrytointitapahtumassa, Yrityspäivillä! Ne järjestetään tänä vuonna jo 28. kerran. Tule tapaamaan meitä Tampereen teknilliselle yliopistolle 8.2.2018!

Mitä me teemme? Elematicilla pääset osaksi korkean teknologian yritystä, joka valmistaa betonielementtituotantoon tarvittavia tuotantolinjoja ja niiden koneita ja laitteita. Asiakkaita meillä on joka puolella maailmaa, joten tarjoamamme työtehtävät liittyvät aina kansainväliseen projektitoimintaan. Tavoitteenamme on aina toimittaa asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopiva kokonaisuus, joten projektimme ovat usein uniikkeja.  Meillä onkin tarjota vaihtelevia haasteita, sillä linjojen suunnittelussa on otettava tuotantokapasiteetin ja laitetekniikan lisäksi huomioon laajasti erilaisia tekijöitä, kuten minkälaiseen tilaan linja rakennetaan, minkälaisia materiaalivirtoja tuotannossa on ja miten eri maiden rakennussäädökset vaikuttavat linjalla valmistettaviin elementteihin.  

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden- ja tuotantolinjojen toimittaja. Toimipisteemme sijaitsee Akaan Toijalassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Hämeenlinnasta. Junalla pääset myös kätevästi perille – rautatieasemalta on vain 10 minuutin kävelymatka toimistolle.

Miksi juuri sinun kannattaa hakea meille töihin?

’’Elematic on kansainvälinen projektitalo, jossa tapahtuu paljon ja mielenkiinto pysyy yllä, sillä kulttuurien vaikutus näkyy aina projekteissa. Tehtävistäsi riippumatta pääset näkemään koko prosessin aitiopaikalta, aina myynnistä ja suunnittelusta, valmistukseen ja asiakkaan saamaan lopputuotteeseen.’’ – Janne Luotoharju, Head of Project Engineering

’’Suunnittelijana pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljen lopputuotteina, mikä ei ole mahdollista kaikissa design toimistoissa. Lisäksi yrityksen sisällä pääset kehittymään avoimessa työympäristössä ja mahdollisesti vaihtamaan tehtäviä omien halujesi ja kykyjesi mukaan.’’ – Jouni Sirkka, Director, R & D

’’Meillä kansainvälisyys on jokapäiväistä – ihmisten erilaiset toimintatavat ja kulttuurit tuovat mielenkiintoisia haasteita ja vaihtelua työskentelyyn. Globaali toimintamme mahdollistaa myös kotimaan- ja ulkomaantyömatkat.’’ – Virpi Latvanen, Sales Assistant

Tällä hetkellä haemme jo jonkin verran kokemusta omaavia tai opintojen loppuvaiheessa olevia mekaniikka- ja sähkösuunnittelijoita sekä tarjousinsinöörejä. Meillä pääset ja joudut oppimaan uutta, sillä tarjoamme lähes rajattomat kehittymismahdollisuudet.

Me olemme tavattavissa yrityspäivillä torstaina 8.2.2018, klo. 10 – 16 Tampereen teknillisellä yliopistolla, Festiassa, osastolla nro F7. Tule kuulemaan lisää Elematicista ja avoimista tehtävistämme, sekä kertomaan itsestäsi!

Pian avaamme myös kesätyöhaun, ole siis kuulolla ja seuraa rekrytointejamme täällä: LinkedIn ja elematic.com. Lisäksi voit lähettää meille avoimen hakemuksen tekstin tai videon muodossa, opinnäytetyöntekijät ovat myös tervetulleita.

Back

Leave us a message

Contact Elematic