News

Avoin kesätyöpaikka: PROJEKTISUUNNITTELIJA

 

Kiinnostavatko sinua monipuoliset ja vaihtelevat tekniset haasteet alansa johtavan toimijan tiimissä? Tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Projektisuunnittelija-harjoittelijana olet osa tiimiä, jonka vastuulla on modulaaristen ja valmistusystävällisten elementtituotantolinjojen ja niihin kuuluvien laitteiden suunnittelu. Työskentelet pääasiassa eri puolilla maailmaa sijaitsevien asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin vastaavien toimitusprojektien parissa, mutta voit olla mukana myös tuotekehitys- ja laiteparannusprojekteissa. Harjoittelupaikka tarjoaa mahdollisuuden myös diplomityöhön. 

Tämä paikka sopii sinulle jos olet vähintään 4. vuosikurssin mekaniikan, automaation tai sähkösuunnittelun DI/AMK opiskelija. Aiempi suunnittelukokemus ja muu työkokemus teollisuudesta ovat luonnollisesti etu. 

Odotamme:
- AMK/DI-opintoja (kone-, automaatio- tai sähkötekniikka) 
- englannin kielen taitoa


Tarjoamme:
- monipuoliset ja haastavat projektit
- nykyaikaiset työvälineet
- mukavan tiimin

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Elematicin pääkonttorilla Toijalassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mietitkö millaisia meidän projektimme ovat?  Katso esimerkki tästä.  Lisää videoita projekteistamme löydät YouTube-kanavaltamme

Löydät meiltä myös muilta kanavilta: Instagram, LinkedIn, Facebook, ja Twitter


Lisätietoja 31.1. alkaen:

Janne Luotoharju

Head of Project Engineering

050 462 8983,  janne.luotoharju@elematic.com

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi maarit.jamrozinski@elematic.com 28.2.2019 mennessä. 

 

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin

60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

 

 

 

Back

Leave us a message

Contact Elematic