News

Avoin kesätyöpaikka: OSTON KESÄHARJOITTELIJA

 

Oston kesäharjoittelijana liityt ammattilaisten tiimiin, joka on vastuussa betonielementtitehtaisiin, tuotantolinjoihin ja niihin liittyviin koneisiin kuuluvien komponenttien sekä vara- ja kulutusosien ostamisesta. Tehtäviisi kuuluu toimitusten seuranta, ostotilaukset, laskujen tarkastus ja järjestelmätietojen päivitys. Tarvitset hyviä taitoja Microsoft Excelissä.

Koulutustaustaltasi sinun tulisi olla 3. tai 4. vuoden opiskelija (DI/AMK).

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Elematicin pääkonttorilla Toijalassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mietitkö millaisia meidän projektimme ovat?  Katso esimerkki tästä. Lisää videoita projekteistamme löydät YouTube-kanavaltamme

Löydät meiltä myös muilta kanavilta: Instagram, LinkedIn, Facebook, ja Twitter

 

Lisätietoja tehtävästä:

Juha Rossi, Purchasing Manager

044 343 6898, juha.rossi@elematic.com

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi maarit.jamrozinski@elematic.com 28.2.2019 mennessä.

 

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

 

Back

Leave us a message

Contact Elematic