News

Avoin kesätyöpaikka: CUSTOMER SERVICE ASSISTANT

Jos opiskelet teknistä alaa ja etsit kesäksi siistiä toimistotyötä, jossa pääset nauttimaan toimistotyöajoista ja itsenäisestä työskentelystä, niin tämä paikka on sinulle!

Tulet avustamaan Customer Service -osastoamme varaosamyynnin tukitehtävissä ja tarjousten tekemisessä sekä myynnin järjestelmien ylläpidossa. Myös Helpdesk-tukiportaalimme kehitystehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta juuri käytettävistä järjestelmistä, vaan tärkeintä on, että omaksut uudet IT-ohjelmat nopeasti.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Teknisen AMK/DI-puolen opintoja (esim. tuotantotekniikan, tai kone-, rakennus-, tai automaatiotekniikan suuntaukset)
  • Kiitettäviä tietoteknisiä taitoja, sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • Tarkkaa, motivoitunutta ja reipasta asennetta

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Elematicin pääkonttorilla Toijalassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mietitkö millaisia meidän projektimme ovat?  Katso esimerkki tästä.  Lisää videoita projekteistamme löydät YouTube-kanavaltamme

Löydät meiltä myös muilta kanavilta: Instagram, LinkedIn, Facebook, ja Twitter

 

Lisätietoja tehtävästä:

Leena Raukola, Customer Service Director

040 823 6954, leena.raukola@elematic.com

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi maarit.jamrozinski@elematic.com 28.2.2019 mennessä.

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

 

Back

Leave us a message

Contact Elematic