News

AVOIMIA KESÄTYÖPAIKKOJA

PROJEKTISUUNNITTELIJA

Kiinnostavatko sinua monipuoliset ja vaihtelevat tekniset haasteet alansa johtavan toimijan tiimissä? Haluaisitko mukavaan tiimiin suunnittelijaksi? Tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Projektisuunnittelijana olet osa tiimiä, jonka vastuulla on modulaaristen ja valmistusystävällisten elementtituotantolinjojen ja niihin kuuluvien laitteiden projektisuunnittelu. Työskentelet pääasiassa eri puolilla maailmaa sijaitsevien asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin vastaavien toimitusprojektien parissa, mutta olet mukana myös tuotekehitys- ja laiteparannusprojekteissa.

Haemme vähintään 3. vuosikurssin opiskelijaa. Taustasi voi olla joko konesuunnittelussa, sähkösuunnittelussa tai automaatiosuunnittelussa; tehtäväsi valikoituvat osaamisesi mukaan. Aiempi suunnittelukokemus on etu, samoin myös muu työkokemus teollisuudesta.

Odotamme:
- AMK/DI-opintoja (kone-, automaatio- tai sähkötekniikka, koneenrakennus/konstruktiotekniikka on etu)
- englannin kielen taitoa


Tarjoamme:
- monipuoliset ja haastavat projektit
- mahdollisuuden osallistua projekteihin koko niiden elinkaaren ajan
- nykyaikaiset työvälineet
- mukavan tiimin

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä Janne Luotoharjuun, Head of Project Engineering, puh. 050 462 8983, email: janne.luotoharju@elematic.com

 

VARASTOJÄRJESTELMÄN YLLÄPITÄJÄ

Haluatko kesäksi projektin varastonhallintajärjestelmän parissa? Omaksutko erilaiset tietojärjestelmät nopeasti? Hahmotatko helposti kokonaisuuksia ja yhteyksiä eri tietojen välillä? Omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn ja työskentelyotteesi on tarkka? Jos vielä opiskelet teknistä alaa ja etsit kesäksi siistiä toimistotyötä, jossa pääset nauttimaan toimistotyöajoista ja itsenäisestä työskentelystä, niin tämä paikka on sinulle!

Ylläpidät varastonhallintajärjestelmää, jonka kautta tapahtuu varaosamyynti, varastonhallinta, sekä saldojen seuranta ja datan analysointi. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta juuri käytettävistä järjestelmistä, vaan tärkeintä on, että omaksut uudet IT-ohjelmat nopeasti. Tulet saamaan jo kevään aikana perehdytyksen tehtävään, jotta pystyt kesän aikana hoitamaan järjestelmien ylläpitoa jo itsenäisesti, kuitenkin ostotiimin tukemana. Tehtävässä on tärkeää  ymmärtää varastojen päivittäistä arkea ja sen toimintaa.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Teknisen AMK/DI-puolen opintoja (esim. logistiikan, tuotantotekniikan, tai kone-, rakennus-, tai automaatiotekniikan suuntaukset)
- Kiitettäviä tietoteknisiä taitoja, sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
- Tarkkaa, motivoitunutta ja reipasta asennetta
- Eduksi on kokemus varasto/logistiikka-alan työstä

Tehtävä alkaa osa-aikaisesti kevään aikana ja kesäksi töitä on luvassa täysipäiväisesti. Lopetus on joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaan sovittavissa, esimerkiksi elokuulle tai sen loppuun. Työajat ovat liukuvat arkisin klo 7-18 välillä. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Elematicin pääkonttorilla Toijalassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan täältä. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Jenni Siivonen, puh. 046 922 4036, e-mail: jenni.siivonen@studentwork.com

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Haluatko kesätyön, jossa on oikea tekemisen meininki? Oletko kehittymishaluinen ja teknisen ajattelutavan omaava hyvä tyyppi? Haluatko nauttia kesäilloista ja viikonlopuista ilman huolta työvuorolistasta. Opiskelet tekniikan alalla ensimmäistä tai toista vuotta, olet teknisesti orientoitunut tulevaisuuden osaaja ja haluat päästä käsiksi oikeisiin töihin? Olet työotteeltasi ahkera ja oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Tässä tehtävässä ratkaisevaa on asenne ja halu tehdä työ hyvin.

Varastotyöntekijänä tulet tuuramaan kesälomia ja työt keskittyvät varaston päivittäisiin tehtäviin, kuten pakkaamistehtäviin ja keräilyyn. Pidät huolta siitä, että varastolla homma toimii ja toimitukset ja tilaukset lähtevät täsmällisesti oikein ja sovitusti. Saatat joskus myös vastaanottaa tilauksia. Ajattelet omilla aivoillasi, olet oma-aloitteinen ja tarkka tyyppi, joka haluaa kehittyä työssään ja kehittää myös ympäristöään. Olet aidosti kiinnostunut varastotyöstä ja ymmärrät, miten tärkeää on hyvä asiakaspalvelu sekä omaat sitä kuuluisaa maalaisjärkeä. Työkokemusta tärkeämpää on innostunut työote ja halu tehdä työ hyvin. Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tulet saamaan kevään aikana kattavan perehdytyksen tehtävään. Työssäsi saat myös varastotiimin täyden tuen. Tässä tehtävässä yhdistyvät varastopuolen tekemisen meininki ja toimistopuolen säännöllinen työaika.

Etuja tehtävässä menestymiseen:
- Tekninen koulutustausta (esimerkiksi logistiikka, tuotantotekniikka, rakennusala, konepuoli tai automaatio)
- Aiempi kokemus varastotehtävistä (ei välttämätön)

Tehtävä alkaa osa-aikaisesti kevään aikana ja heti kun opinnot sallivat töitä on luvassa täysipäiväisesti. Lopetus on myös joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaan sovittavissa, esimerkiksi elokuulle tai sen loppuun. Työaika on arkisin klo 8-16. Työpisteesi sijaitsee Toijalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan täältä. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Jenni Siivonen, puh. 046 922 4036, e-mail: jenni.siivonen@studentwork.com

 

Voit lähettää myös avoimen hakemuksen osoitteeseen maarit.jamrozinski@elematic.com

 

Työpaikat sijaitsevat Akaan Toijalassa E12-tien välittömässä läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiimme:

 

Back

Leave us a message

Contact Elematic