Skip navigation

Sourcing Engineer

PSP Projects precast plant inauguration, Ahmedabad, India

Haluaisitko päästä betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittamisen maailman markkinajohtajan riveihin työskentelemään mielenkiintoisissa ja kansainvälisissä projekteissa? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä haemme ostotiimiimme Akaan Toijalaan sinua.

Tehtäväsi on teräsrakennekategorian kehittäminen osana sourching-tiimiä. Sinun on mahdollista ottaa vastuullesi myös muita kategorioita, jos halukkuutta ja osaamista riittää. Pääset luomaan ja kehittämään kategoriastrategiaa sekä viemään sovittuja toimenpiteitä eteenpäin loppuun saakka.

Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa, saat antaa tukesi sisäisille sidosryhmille esimerkiksi R&D:lle sekä tarjous- ja myyntiosastoille. Pääset osallistumaan aktiivisesti toimittajasuhteiden kehittämiseen, auditointeihin sekä toimittajavalintoihin. Osallistut aktiivisesti tuotteiden ramp-upeihin.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus ja aito kiinnostus hankintatoimen kehittämiseen. Olet toimintaotteeltasi oma-aloitteinen, analyyttinen ja kykenet hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia. Tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus teollisuuden hankintojen kehittämisestä sekä teräsrakenteista.

TARJOAMME

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • Pääset osaksi rentoa ja toisia tukevaa työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki
  • Laajan terveysvakuutuksen työterveyspalveluiden lisäksi
  • Elematicilla panostetaan osaamisen kehittymiseen ja haluamme myös tukea kasvuasi talon sisällä vaativampiin rooleihin
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

HAKEMINEN

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta tai Hämeenlinnasta.

Lisätietoja tehtävästä:
Juha Rossi, Purchasing Manager
Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esimieheesi ja kysy tehtävästä lisää soittamalla numeroon: 044 3436 898.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi sivujen kautta 31.5.2022 mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄ