Skip navigation

Mekaniikkasuunnittelija tuotekehitykseen

Oletko halukas oppimaan uutta ja hyödyntämään osaamistasi uuden kehittämisessä? Kiinnostaisiko sinua toimia yrityksessä, joka tuottaa ja kehittää uutta teknologiaa toimialamme tarpeisiin. Valmistamissamme laitteissa ja tuotantolinjoissa yhdistyvät monipuolinen teknologia sekä korkea automaatio- ja ohjelmisto-osaaminen. Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Mekaniikkasuunnittelijana tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jossa saat työkavereiksesi moniosaavan joukon mukavia kollegoita. Tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa. Tehtäviisi kuuluvat laitteiden mekaniikkasuunnittelu sekä tuotteiden elinkaarenhallinta. Pääset suunnittelemaan keskiraskaita laitteita, liikkuvia koneita ja tehdas-kokonaisuuksia, joissa automaation taso on korkealla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

ODOTAMME LISÄKSI

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta suunnittelutehtävistä. Hallitset mekaniikkasuunnittelun työvälineet, joista käytössämme on SolidWorks, SolidPDM ja AutoCad. Työvälineihin saat tarvitsemasi perehdytyksen. Tiimimme tavoitteena on suunnitella modulaarisia, valmistusystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Tuotteissamme on käytössä runsaasti myös hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa, joten osaaminen myös näistä teknologioista on eduksi tehtävässä. Sinulla on valmiuksia ajoittaiseen matkustamiseen ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä. Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet luontevasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Tehtäväsi määrittyvät osaamisesi mukaan ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi koulutuksen.

TARJOAMME

  • sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimialamme kehitykseen ja pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä konkreettisina tuotteina
  • pääset mukaan rentoon ja toisiaan tukevaan moniosaavaan asiantuntijoiden työyhteisöön
  • tuemme hyvinvointiasi mm. Smartum -eduilla
  • laajan työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutus
  • läheisestä työpaikkaruokalasta saat laadukkaat lounaat edullisesti
  • modernit työkalut ja ohjelmistot

HAKEMINEN

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lisätietoja tehtävästä maanantaisin ja torstaisin klo 12.00-13.00:

Jouni Sirkka, Director, Product Development
040-6645 464
jouni.sirkka(a)elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 28.8.2022 mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ