Automaatiosuunnittelija tuotekehitystiimiin - Elematic precast technology
Skip navigation

Automaatiosuunnittelija tuotekehitystiimiin

Oletko halukas oppimaan uutta ja hyödyntämään osaamistasi uuden kehittämisessä? Kiinnostaisiko sinua toimia yrityksessä, joka tuottaa ja kehittää uutta teknologiaa toimialamme tarpeisiin. Valmistamissamme laitteissa ja tuotantolinjoissa yhdistyvät monipuolinen teknologia sekä korkea automaatio- ja ohjelmisto-osaaminen. Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Automaatiosuunnittelijana tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jossa saat työkavereiksesi moniosaavan joukon mukavia kollegoita. Tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa. Tehtäviisi kuuluvat mm. tuotteidemme logiikka- ja käyttöliittymäsuunnittelu sekä testaus. Yrityksemme verkkosivuilta näet esimerkkejä tuotetarjonnastamme, joita sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Tunnistatko alta itsesi?

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen automaatioinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo mielellään kokemusta suunnittelutehtävistä. Erityisesti kokemus automaattisten laitteiden ja tuotantolinjojen suunnittelusta on etu tulevissa tehtävissäsi. Työtehtävässä tarvitset PLC-ohjelmoinnin (Beckhoff, Omron, CodeSyS, tms.), servo-ohjausten sekä NET (Visual Studio –ympäristöstä) -osaamista. Lisäksi arvostamme osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta: C# -, ASP NET -, Java Script -tietokannat.

Työskentelet sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on valmius myös toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen. Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet luontevasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti.

Tehtäväsi määrittyvät osaamisesi mukaan, ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tarvitsemasi koulutuksen.

TARJOAMME

  • Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimialamme kehitykseen, ja pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä konkreettisina tuotteina
  • Pääset mukaan rentoon ja toisiaan tukevaan moniosaavaan asiantuntijoiden työyhteisöön
  • Tuemme hyvinvointiasi mm. Smartum -eduilla
  • Saat laajan työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutuksen
  • Läheisestä työpaikkaruokalasta saat laadukkaat lounaat edullisesti
  • Saat käyttöösi modernit työkalut ja ohjelmistot

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tutustu esimerkkiprojektiin

HAKEMINEN

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Lisätietoja tehtävästä:

Jouni Sirkka, Director, Product Development
040-6645 464, jouni.sirkka@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 31.10.2021 mennessä.