Skip navigation

Assistentti dokumentointiosastolle

Elematic coffee break

Haluatko kesätöitä kansainvälisestä yrityksestä? Oletko vähintään 2. tai 3. vuosikurssin opiskelija humanistiselta tai tekniikan alalta tai muuten kiinnostunut teknisestä dokumentoinnista? Jos vastasit kyllä, katso ilmoitus alla ja laita hakemus tulemaan.

Tässä tehtävässä pääset päivittämään Elematicin teknistä dokumentaatiota. Pystyt käsittelemään kuvia ja teknistä sanastoa wordissa ja excelissä, osaat pitää revisiot kunnossa ja tarkistaa materiaalin laadun. Pääset osaksi mukavaa, kokenutta tiimiä. Tehtävän myötä sinulla on mahdollisuus tutustua Elematicin tuotteisiin ja toimintaan.

ODOTAMME

  • hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito on eduksi
  • käyttökokemusta ja mielenkiintoa käyttää Office -ohjelmia (Excel, Word, PowerPoint, Outlook)
  • hyviä sosiaalisia taitoja

TARJOAMME

Tehtävä on kokoaikainen kesän ajaksi. Aloitus- ja päättymispäivät ovat joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaan sovittavissa, esim. toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Työ on toimistolla tehtävää työtä liukuvan työajan puitteissa.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ

Elina Leiponen, Documentation Manager, email: elina.leiponen@elematic.com.

HAKEMUS

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Avoimen hakemuksesi voit lähettää HR Manager Maarit Jamrozinskille osoitteeseen maarit.jamrozinski@elematic.com.