News

Open positions / avoimia työpaikkoja: Service Engineer / Helpdesk Engineer

Vahvistamme resurssejamme ja haemme nyt Akaan Toijalaan

SERVICE ENGINEER / HELPDESK ENGINEER

Tulet osaksi Customer Service -tiimiä. Tehtävänäsi on ratkaista kansainvälisten asiakkaidemme sähkö-, automaatio- ja mekaniikkaongelmia sekä laitteiden käyttöön liittyviä virhetilanteita.

Elematicin Helpdesk toimii etätukena asiakkaan omille huoltotiimeille ja hakee mm. etäyhteyksiä hyödyntäen ratkaisuja teknisiin ongelmatilanteisiin. Huoltoinsinöörit tekevät asiakaskäyntejä tilanteen niin vaatiessa. Tehtävään kuuluu myös huoltoihin ja varaosiin liittyvien tarjousten tekemistä. Tehtävän sisältö tulee muotoutumaan valitun henkilön osaamisen ja työtaustan perusteella. Annamme tehtävään kattavan koulutuksen.

Sovit tehtävään mikäli olet kiinnostunut kansainvälisestä työympäristöstä ja valmis matkustamiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä hyvä englannin kielen taito. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat halua sekä osaamista ratkaista myös mekaanisia ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää oppimishalua, hyviä sosiaalisia taitoja ja myyntihenkisyyttä.

Lisätietoja Elematic Oyj:stä ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, asiakaspalvelujohtaja Leena Raukola, p. 040 823 6954 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.1.2018 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta

Back

Leave us a message

Contact Elematic