News

OPEN POSITIONS/AVOIMIA TYÖPAIKKOJA: SÄHKÖSUUNNITTELIJA

Haluatko suunnitella sähkökäyttöjä erilaisiin laitteisiin ja vaihteleviin kokonaisuuksiin? Oletko ennakkoluuloton ja utelias, jo jonkin verran kokemusta omaava

SÄHKÖSUUNNITTELIJA?

Jos vastasit kyllä, hae mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Sähkösuunnittelijana olet osa tiimiä, jonka vastuulla on modulaaristen ja valmistusystävällisten elementtituotantolinjojen ja niihin kuuluvien laitteiden projektisuunnittelu. Työskentelet pääasiassa eri puolilla maailmaa sijaitsevien asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin vastaavien toimitusprojektien parissa, mutta olet mukana myös tuotekehitys- ja laiteparannusprojekteissa.

Hallitset CADS Electric -ohjelmiston käytön, olet pitkäjänteinen ja jaksat etsiä ratkaisuja haasteisiin. Otat vastuun omasta työstäsi, seuraat alasi teknistä kehitystä, haluat oppia uutta ja nautit, kun onnistut työssäsi. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sillä työssäsi kommunikoit laajan alihankkija- ja toimittajaverkoston kanssa.

Arvostamme kokemusta moottorikäytöistä, taajuusmuuttajista sekä teollisuuden anturoinneista. Kokemus PDM–ohjelmistosta (Aton) on etu, mutta ei välttämättömyys.

Odotamme lisäksi:

  • sähköteknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit
  • nykyaikaiset työvälineet
  • kokemuksen karttuessa mahdollisuuden osallistua käyttöönottotehtäviin niin Suomessa kuin ulkomailla
  • mukavan tiimin

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien välittömässä läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin:

Lisätietoja tehtävästä:

Taisto Aurola, Manager, Electrical Engineering, 03 549 5252, taisto.aurola@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.personnel.fi kotisivujen kautta viimeistään 18.2.2018.

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Back

Leave us a message

Contact Elematic