News

Open positions / avoimia työpaikkoja: AUTOMAATIO-/OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme kahta

AUTOMAATIO-/OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Saat vastuullesi ohjelmistotuotteisiin ja laiteautomaatioon liittyvien tuotekehityshankkeiden suunnittelun ja Elematic-tuoteperheen kilpailukyvyn kehittämisen. Sinulla on mielellään jo ennestään vankkaa kokemusta automaattisten tuotantolinjojen ja robottisovellusten kehittämisestä. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät toimitusprojekteihin liittyvien tuotekehityshaasteiden erityispiirteet. Suunnittelu- ja kehitystyössä toimit yhteistyössä kansainvälisen organisaatiomme kanssa ja kehität tuotteita asiakkaidemme ja markkinoiden tarpeiden mukaisesti.

Hallussasi on tehtävään soveltuva esim. DI koulutus automaatio-, ohjelmistotuotanto- tai informaatioteknologian alueelta sekä hyvä englannin kielen taito. Työtehtäväsi määräytyvät osaamisalueesi mukaan. Arvostamme seuraavaa osaamista: .NET (C#, ASP NET), TWINCAT-, Oracle DB, Microsoft SQL Server, Android/iOS-mobiiliohjelmointi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aloitteellista otetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Sinulla on myös aitoa kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä.

Voit olla myös juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus, jota tuotekehitykseen liittyvät haasteet kiinnostavat.

Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oy, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 8.10.2017 mennessä www.personnel.fi kautta.

Back

Leave us a message

Contact Elematic