News

ETSIMME TALOUSHALLINNON HARJOITTELIJAA / KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

 

Opiskeletko laskentatoimea? Haluatko oppia uutta ja kokea miten yrityksen taloushallinto käytännössä toimii? Onko sinulla itsenäinen ote työhösi ja viihdyt kansainvälisessä ympäristössä? Jos vastasit kyllä johonkin edellä mainituista, tule mukaan maailman parhaiden elementtituotantolinjojen toimittajan tiimiin!

Etsimme

TALOUSHALLINNON HARJOITTELIJAA / KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Kesäharjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti yrityksen taloushallinnon erilaisiin tehtäviin ja saat hyvää kokemusta tulevaisuutta varten. 

Saat vastuullesi ostolaskujen käsittelyä, varaosien myyntilaskutusta ja matkalaskujen käsittelyä. Avustat tarpeen mukaan myös puhelinkeskuksessa ja mahdollisissa muissa toimistotehtävissä.

Sinulla on innokas ote työhön ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten tehtävien parissa. Tulet hyvin toimeen muiden kanssa, mutta työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti.

 

Odotamme:

vähintään 2 vuotta laskentatoimen opintoja tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkinnosta
aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
hyvää IT-osaamista  


Tarjoamme:

monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä kansainvälisessä konsernissa.
hyvän perehdytyksen tehtäviin
Tehtävä on kokoaikainen ajalla 1.6. – 31.8. 

 

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu yrityksemme esimerkkiprojektiin

 

Lisätietoja tehtävästä:

Erika Löövi, Group Controller  

040 703 3613, erika.loovi@elematic.com

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen erika.loovi@elematic.com viimeistään 20.04.2018

 

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

 

Back

Leave us a message

Contact Elematic